logo
   
  svensk_flagga Svenska
   
delare
Corvette track
border
  corvette klubben  
line
 
Corvette racing/eventförsäkring  
Denna försäkring tecknas som tillägg till en giltig 12-månaders Corvetteförsäkring hos Gjensidige Forsikring ASA/Svensk filial, och gäller för vägregistrerade bilar som deltar i event som Club Corvette arrangerar i Sverige och som på förhand är godkända av Gjensidige. Alltså event på bana eller annat avspärrat eller inhägnat område, exempelvis på Mantorp Park eller Gotland Ring. Försäkring meddelas efter riskprövning.

Vid frågor och funderingar, eller för att begära en prisuppgifter, kontakta vår kundtjänst på telefon 0911 181 40, eller maila till info@forsakringsproduktion.se

 
    Klicka på plustecken för att läsa mer om vår försäkring

Allmän information Corvette racing/eventförsäkring
 
Till skillnad från din Corvetteförsäkring gäller denna försäkring endast under en viss tid, och upphör automatiskt vid utgången av denna tidsperiod. Din vanliga årsförsäkringen gäller inte till någon del vid körning på bana. Denna försäkring är istället en specialförsäkring, som ersätter skada på fordon genom yttre olyckshändelse under pågående event, dvs kollision vid påkörning eller avåkning, samt brand som uppkommer till följd av sådan skada.

Andra skadehändelses såsom stöld, skadegörelse, naturskador, personskador och ansvarsskador omfattas inte av specialförsäkringen. Försäkringen gäller inte utanför det försäkrade området, och inte vid tävling eller i samband med officiell tidtagning. Försäkringen är subsidiär, dvs den gäller inte om det finns annan försäkring som kan ersätta skadan.

Försäkringen gäller för det försäkrade fordonet samt utrustning som är fast monterad på detta. Den gäller också för personlig säkerhetsutrustning, men inte för annat lösöre eller personliga tillhörigheter.

Du kan utöka skyddet i event / bankörningsförsäkringen så att den även omfattar ansvarsskada gentemot arrangör, saneringskostnader för oljeläckage och bärgningskostnader och hemtransport/hämtningskostnader av skadat fordon.
Lär mer om detta under avsnittet Tilläggsförsäkringar Corvette Racing / Eventförsäkring.

 
Hur gör jag för att teckna försäkringen?
   
Försäkringscertifikat/försäkringsbevis
 
När du tecknat racing / eventförsäkringen och betalat in premien får du ett försäkringsbevis skickat till dig via e-post. Vi ber dig kontrollera att uppgifterna i ditt mottagna försäkringsbevis överensstämmer med de uppgifter du lämnat vid ansökningstillfället. Om du av någon anleding har svarat felaktigt på någon fråga i ansökan är det viktigt att du meddelar oss före eventet påbörjas. Observera att felaktiga uppgifter kan påverka din rätt till ersättning vid skada. Om du inte mottagit försäkringscertifikat via e-post före eventet startar ber vi dig kontakta vår kundtjänst.
 
Följande faktorer påverkar din premie
 
Tilläggsförsäkringar Corvette Racing/ Eventförsäkring
   
Självrisker
 
Premiebetalning och återbetalning av uteblivet event
   
Fullständiga försäkringsvillkor och förköpsinformation
   

Klicka här för att återgå till vår ordinarie Corvetteförsäkring

minibild_båt
 
       
 
         
  hus KONTAKT

 
 
Gjensidige Forsikring ASA
Svensk filial
Affärsområde Fritidsprodukter
Box 4430
20315 Malmö
Privatkund: 0771-326326
Återförsäljare: 0771-326323 info@forsakringsproduktion.se
Organisationsnummer: 516407-0384